Skomakarlåda

4 port



Ingredienser

800 g Potatis

2 dl Lättmjölk

1 msk Margarin flytande

100 g Skinka

500 g Ryggbiff nöt

2 dl Vatten

2 msk Kalvfond

1 dl Matlagningsvin rött

3 msk Gräslök

Gör såhär:

Skala och koka potatisen. Mosa potatisen, värm mjölken och rör ner den och margarin, vispa till ett luftigt mos. Smaka av med salt och peppar. Strimla skinkan och stek den knaprig. Stek biffarna, krydda med salt och peppar. Koka upp vatten, fond och vin smaka av med kryddor. Servera biffarna ovanpå moset, toppa med skinka och klippt gräslök, häll skyn över.

Recept från viktväktarna.
Min bild blev inget bra, så det får duga med den en fotograf tagit ;)
MUMS är det iallafall :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0