shut up and drive

Ligger i sängen med datorn i knät och tar det lugnt.
Ännu en dag har gått och jag är väldigt trött.

Var på step/pump pass på idrottskliniken och det var svettigt och roligt!
först var det väldigt svårt att hänga med, eftersom jag aldrig varit på step innan, men jag lärde mig snabbt och det blev skoj! Imorn ska det köras nya träningar och jag är faktikst fett taggad på det nu! ser fram emot det redan! & imorn kommer adam till sverige med, så jag kan prata med honom! :D

Har även varit på värendsvallen med Johanna & Hannah och tränat barn :) eller ja, johanna har tränat dem, jag och hannah observerade henne. det är meningen att vi ska hjälpa henne med träningarna, men jag vet inte om jag vågar. Johanna är en så sjukt härligt person, en som alla tycker om och vill vara med. Det är inte jag, så jag är rädd att barnen inte skulle tycka om mig, att jag skulle vara den tränaren de blev besvikna om de fick ha.. men jag vet inte. det hade varit roligt!

Måste också bara nämna att jag har lagat tomat&bön-soppa idag och det är så sjukt gott!!!
Jag får tacka Ellinor för att hon bjöd mig på det och delade med sig av receptet :) den är gudomlig!

Nu, skype med Sanna!

there will always be a monday

Imorse var jag död. Riktigt död. Jag orkade seriöst inte ens kisa lite när klockan ringde.
Jag låg kvar och njöt av sängen i en kvart extra, hehe. Försökte komma på någon anledning att gå upp, men det gick inte så bra, jag hade verkligen ingenting att se fram emot och efter gårdagens skype-date med älskling blev längtan efter honom extra stor. Tillslut steg jag upp och åkte till jobbet och tur var väl det, för vilken mysig dag jag haft.

Eller dag, dagen var väl som vanligt, jobb jobb & jobb.
Men eftermiddagen var superrolig :) träffade Elin och drack kaffe på bibloteket. Har inte träffat henne på två månader kanske, så det var roligt att catch up a bit :)

När vi hade snackat bort 2 timmar och min kiss-blåsa nästan sprängdes bestämde jag mig för att det var dags att cykla hem. och eftersom jag inte hade några mynt eller mormor var hemma så var det bara att bege sig hemåt, på cykel, med den enda tanken, skynda hem till toaletten.

Jag höll mig visserligen inte hela vägen, utan fick stanna vid en liten väg, men snabbt kom jag hem. och det var riktigt skönt att cykla ikväll. vädret kunde inte varit bättre!

tre dagar kvar att jobba denna veckan innan det är valborg och helg. och Adam.
tänk positivt! imorn är det tisdag.


destined for greatness

vilken tur jag har! så  fort jag satte på tvn, efter knatat hem från Ellen i solsken och gårdagens kläder och smink, började Extreme Homemakeover! Perfekt bakisprogram! :) fast idag blir det nog extra många tårar, jag är så trött och jag saknar Adam och dessutom är programmet fan alltid heartbraking.

Igår var en underbar kväll! det var så roligt!
Först kyckling, bulursallad, vin och massa skratt och flum med mina fina vänner, Ellen & Zozan! fan va ni är undebara! POP goes my heart

Drog en runda till sports och pauze, mötte upp Ellen K och fortsatte flumma runt.
Nattbussen med Ellen hem var något över det vanliga ;)

Nu har jag iallafall duschat. Ska snart äta lite frukt och lägga en ansiktsmask. så skönt ska det bli.
I eftermiddag ska jag spinna igen, MM kan bli jobbigt.

kameran är kvar hos EllenP så bilder får komma en annan dag.

I hårfönens vind

Sitter hemma hos Ellen nu, och vi har det riktigt mys!
Det är äntligen fredag och morotskakan jag bakade var underbar!!!!

Jobbet idag var roligt, men stressigt. Det var så många som ringde efter varandra att jag tillslut inte visste vad jag höll på med. Började fan nästan gråta.. men jag tog mig samman och var awesome ;)

Ha en trevlig helg.

det är tur att det finns så fina vänner som du <3










Shine your light on us

Det finns vissa ställen där man alltid träffar någon man känner, ställen där man helst inte vill träffa någon.

UM är ett sånt ställe. Jag var där idag och även om man inte ska skämmas för man är där så blir stämmningen alltid pinsam när man träffar någon.

Jag klarade inte mig idag heller, utan när jag var på väg ut genom dörren träffade jag en bekant.  SÅ nära denna gången... Haha. Man känner direkt hur personen börjar spekulera om vilken sjukdom jag har , vem som slagit mig eller varför jag behöver prata med någon. Men guess what, jag skulle bara skaffa p-piller :)

Idag var Weronica & Mollie på jobbet. Mollie, vilken underbar liten unge :') en månad är hon nu, och hon har redan växt massor sedan jag såg henne sist! Vem blir inte sugen på en bebis när man får chansen att hålla i en för en stund. De smittar verkligen ner mig med barnlängtan, men den går över :)

Efter jobbet har jag hunnit med massor idag! Först träning med fröken Parsland, sen hem till Adam för lite mys och hejdå (<3), sen göra 0-soppa, ut och gå med fröken Karlman och sedan några härliga minuter i telefonen med Anna! :) 

& imorn åker Adam till Skottland, om flygen går.

Jag är så avundsjuk!! & jag kommer sakna honom.

Ser fram emot helgen massor.

Fredagar är alltid gött och på lördag ska jag och tjejerna snacka skit och pimpla vin ;) GRRReat!

Jag är dödstrött efter träningen med Ellen idag.

En dag kvar nu, sen freedom för en stund.

KRAMKRAM

du får mig att le.

Nystart!

Okej, jag har inte hjärta att ta bort alla gamla (tråkiga) inlägg  men här kommer ett försök till en nystart och ett lite mer seriöst bloggande.

Tolka seriöst som ni  vill, jag menar inte att jag ska försöka slå mig in i bloggtoppen, verkligen inte, men jag ska försöka uppdatera oftare :)

Jag ska till Adam idag. Han är sjuk och jag känner att jag behöver vara hos honom och ta hand om honom lite. Sen var jag tvungen att träffa honom innan min adam-abstines blir så stor att den rinner ut ur öronen på mig!

Det händer inte mycket på jobbet just nu. Men det känns skönt efter den stressiga veckan jag hade förra veckan. Igår ringde det en person till mig på hela dagen... och han hade ringt fel! Haha!

Men snart kommer lönen ut, den 26:e denna månaden (varför känns det så mycket jobbigare än när den kommer den 25:e!??) och då blir det mer att göra igen.

 

Well, nystart kräver ny design eller hur!?
Jag ska prata med Malin om det...

 


RSS 2.0