confusion still going

efter att ha läst fyra sidor i kompendiet insåg jag att sidorna inte hängde ihop... de var fästa fel så för att få det rätt var man tvungen att läsa bakifrån...


Märks det att jag inte fattar någonting?? ^^

confusion all around

herregud vad jag är förvirrad... vi fick så mycket information idag att det känns som att vi inte fick någon info alls... och de som vi skulle göra tills imorn fungerar inte, så jag får lite damp! G A A H !
Jag har iallafall beställt min första bok nu... ska vänta lite med att beställa de andra, ska kolla med Lina först... Men fan vad dyrt detta kommer bli! :o & inte blir man rik på det jag vill jobba med heller, haha. Rik på erfaranheter förhoppningsvis :) detta inlägget blir lika rörigt som mitt liv känns just nu. jag hoppas allt klarnar lite imorgon. adam har fortfarande inspark, jag är avis & saknar honom!

kick-off veckan är över

& det är med sorg i hjärtat jag har vilat i stort sätt hela dagen.
första dagen i tisdags var ju inte lite nervös, men det gick ju bra det med som tur är ;) det känns så avlägset nu, jag känner mig glad och sugen på att plugga. men samtidigt lite rädd, vi får väl se hur det blir.

det kryllar av trevliga lärarstudenter :)

20 år

jaha, då var man tjugo år då. hade en helt fantastiskt släktkalas och en underbar födelsedag :)
det allra bästa med att fylla "stora åldrar" måste vara att man får träffa hela släkten (okej inte hela, men stora delar av den) varför inte ha en släktmiddag varje år istället? alla uppskattar ju det så mycket när alla samlas så varför inte?

iallafall, att bli tjugo känns inget annorlunda. jag åkte på halv idag på bussen, glömde helt bort att jag inte får det längre... & inte har jag varit på systemet heller... skulle gått dit idag, men jag kom inte på något jag ville köpa så det blev inget med det ;) men det känns bra, att inte vara tonåring längre. och snart kommer jag nog gilla att vara tjugoåring...

jag har en underbar släkt och familj. & adam, fan vad jag älskar dig. 
















love can fix everything

kylskåpet är fullt av mat och andra godsaker som ska bli mat eller efterrätter. ojoj, vad vi har handlat idag :) på lördag är det äntligen dags, ska bli såå roligt ! :D (fast jag fyller ju egentligen inte förrän på söndag...)

måste också bara flika in med att jag älskar weightstep och att tränaren jag hade idag var hur bra som helst :)

annars går det bra med Moa, :) ikväll var det lite tårar, men det går snabbt över med lite kärlek. & oj vad vi har busat idag jag och lilla favoriten :)





Home sweet BED

Nu är vi hemma i Gemla igen.
Det är så skönt att slippa luftmadrassen!!! :D Dessutom åkte Moa med oss ner så vi ska ha mysdagar nu innan hennes föräldrar kommer ner på fredagkväll :)

till helgen blir det släktkalas, ser fram emot det massor!

En matig resa.

hej bloggen och alla människor som läser den :)

(här var den tänkt att det skulle vara en bild på mig och adam, men min webcam tar tydligen för små bilder..)

vi sitter just nu och sover på ålandsbåten. igår bestämdes det att vi skulle ta en chill dag på ålandsbåten och bara koppla av och äta gott. Kanske handla lite taxfree med ;)
vid åtta åt vi frukostbuffé och jag verkar ha kommit in i en evig paltkoma... jag är fortfarande stenmätt, och trött. men så gott det var! massa frukt och pannkakor :D

det värsta är att om tre timmar ska vi på nästa buffé. mat och dryck (alkoholhaltigt!) ingår. om jag inte får ner någon mat så får jag väl sitta och pimpa vin istället ;) men jag måste få ner mat, för jag vet hur mycket efterrätt det brukar finnas... :D usch, jag får ut och springa lite i trapporna så jag gör av med lite mat.

jag vill verkligen njuta av min semester, och inte tänka på vad jag äter hela tiden... men jag får sån ångest hela tiden... suck !!!!!!!!!!!

nu ska jag sova lite.
orkar inte skriva mer just nu.

it's all about rock n' roll

Vi hade en underbar kväll igår, jag & älsklingen :)
Efter jobbet gick vi en snabbrunda på stan och hämtade biljetterna till stockholmresan (åker om 5,5 timme! :D) på väg mot minigolfen kände vi hur trötta och hungriga vi var, så vi stillade hungern med varsin glass ;)

minigolf är kul! iallafall efter ett tag, när jag har lyckats sluta sura ;P
jag hatar när det går dåligt! egentligen vill jag inte kalla mig dålig förlorare, för jag skiter i om jag vinner eller inte, jag bara hatar när det går dåligt!!! & självklart gick första banan sämst igår... så det tog ett tag att intala mig själv att det var roligt. haha! men det var kul tillslut och jag fick faktiskt en spik på den svåra banan! :D

och ja, självklart vann adam :) men vad gör det? för vi hade skitroligt ändå!

kvällen spenderades med underbara Ernst och packning. Även Simon & Thomas roliga inredning fick stå på :)

nu är denna dagen slut på jobbet, vilket betyder semester!! det känns så overkligt att jag knappt kan njuta. (kanske för att jag blev brutalt dissad på fikat och känner mig ledsen). men nu drar vi en runda på stan, kollar lite på K-O dagarna, handlar på CG, åker hem och springer, äter och åker mot alvesta och vidare mot stockholm! :D

so long.


I'd rather be with you

tänk att jag inte kom på förrän nu i slutet av min tid på lönekontoret har insett hur sjukt underbart med lunch-dejter!! förmiddagen gick snabbt för att jag såg fram emot att få träffa min kära vän och eftermiddagen gick fort för den blev så kort :) & lunchen med zozan var underbar. god mat och gott sällskap, det är väl det bästa i livet?

familjen har övergivit mig. vi möts upp i stockholm till helgen. det känns så orättvist för det är jag som är barnet, det är jag som borde vara ledig när mamma och pappa jobbar. eller hur!? eller åtminstone vara ledig samtidigt...

adam är här nu. han somnar snart framför morden i midsomer.hehe. roligt. 

natti <3

Zoz!

Igår morse vid fem vaknade jag till av att jag fick sms. Undrade vem som var vaken så tidigt/sent, vände på mig och somnade om. När jag sedan gick upp en timme senare var det från Zozan som ville att vi skulle ses snart! :D & hey! klart jag vill, har saknat henne massor ju. Så snabbt och enkelt bestämde vi att vi ska äta lunch på coretto tillsammans idag vid halv ett. that totally made my day, thank u darling.

i eftermiddag kommer Adam upp också. Han ska hämta ut nycklarna till sin lägenhet och sen vara hemma hos mig tills vi åker på fredag, så jag slipper vara själv. Ska bli mys! Sista dagarna på veckan borde gå fort, eller hur? Men livet är inte logiskt, så tiden kommer snigla sig fram.

fan va jag längtar efter semester! :D
men som david sa, before you know it you'll be on that train. jag hoppas han har rätt.

Vecka 31.

Nu är det äntligen den där veckan jag längtat så efter. Vecka 31. Sista veckan innan semestern :D
Det fina vädret finns inte längre, men vad spelar det för roll när en vecka i Stockholm med familjen, adam, david, släkten och bröllop väntar? :) Dessutom fyller jag snart år och då blir det släktkalas och efter det ska jag och Adam mysa lite i hans stuga :)

Har även fått reda på att jag ska befinna mig i något bokstavshus (kommer inte ihåg vilket :o) tisdagen den 23 augusti klockan 9.00 :o mingel i två timmar innan massa föreläsningar... MINGEL, i TVÅ timmar!!?? Det gäller att slänga bort blygheten nu... Kanske ska lämna kvar den på jobbet..? Ja så får det bli :)

Jag har fyllt i blanketter till CSN, ringt till olika fackförbund och a-kassor och gjort jämförelser hela förra veckan känns det som.... varje dag väntar ett brev som jag inte riktigt förstår mig på... Jag känner mig så vuxen, fast ändå så liten...

Det är massor som ska göras nu innan augusti är slut och jag ser fram emot allt enormt mycket. Adams lägenhet ska få möbler i sig, både gamla och nya. Fler papper ska fyllas i och jag måste ladda mentalt. Det här blir nog bra!!!! Mest ser jag fram emot målvikt och belöning, med skräckblandad förtjusning.

ha det fint!


RSS 2.0