Bilder från Vansbro tjejsim

Redo för simmning :) Taggade och skitsnygga!



Otroligt glad och varm efter loppet :) 27 minuter tog det :)



Hanna är också glad :) hon nådde sitt mål och slog mig med en minut..



allihopa med medaljer, sol och massa lycka :)



En sjukt rolig dag!
Alla borde verkligen prova på att göra såna här grejer för stämningen är på topp och det är en sån härlig känsla att ha klarat något sånthär! :D

ANTAGEN!!

jag kom in! :)
nu ska jag bli förskolelärare, de ni! :D

& min lilla plutt kom också in, min systemvetarplutt :D

jag är lycklig och mätt, för malin hade bakat en fin kladdkaka och mormor hade med sig jordgubbar :')

puss!

Stockholm

underbara huvudstad!

hade en så fin förmiddag med morfar idag :) gick en hel massa i solen och myste med gratis cola & chips. En liten hallonpaj på favorit fiket på kulturhuset hann vi också med :)

flängde runt i förorterna med hanna och shoppade och vi har precis kommit hem från en underbar middag på ett grekiskt ställe! <3

imorn ska vi plaska lite i dalälven :)




Underbara Helg!

Vi har solat, Vi har badat. Vi har köpt 15 liter jordgubbar som vi snoppat, delat och fryst in. Vi har sprungit och svettats. Vi har simmat i ån. Vi har varit i stan och shoppat. Vi har beställt grejer från cdon.com. Vi har sett fotboll. Vi har grillat. Vi har varit på ikea. Vi har gosat. Vi har pussats. Vi har haft det så jävla bra!!!

Nu är det vardag igen och back to work. Känns tungt att inte ha sommarlov som man hade för länge sedan... Men jag får se fram emot mina två veckors semester i Augusti istället. då ska jag allt ha roligt!! varje dag!

Jag är även adamlös nu i 12 dagar... känns riktigt jobbigt!
Vansbro tjejsim är i helgen nämligen så då ska jag upp till Stockholm och tillbringa helgen där. Förrutom lördagen då, då vi ska på trip till vansbro och simma lite i dalälven ;) ska bli superroligt! :) Åker på torsdag kväll så jag jobbar bara 4 dagar denna veckan, three more to go.

Jag hoppas ni där ute har det bra!





och just de ja, min dator gick sönder i måndags.. vet inte vad som hände :'( den fungerade bara inte när jag skulle sätta på den.. Måste komma ihåg att ringa netonnet imorn!!!!


"jag blir så ledsen"

När radion spelade sommaren är kort idag klockan tio och rix morgonzoo tog sommarlov hoppade sommarkänslan på mig så hårt att jag nästan blev lamslagen. Och det blev ju bara bättre när solen stekte sönder min kropp på lunchen och eftermiddags fikat bestod av en gratis piggelin. Gick dessutom hem klockan tre, träffade äntligen adam och åkte och köpte jordgubbar, vilka intogs med mjölk och grädde i solen på altanen. Vi grillade även kyckling ikväll och hade rabarberpaj till efterrätt. S O M M A R!!! 

nu fattas bara lite yatzi och kvällar med massa kortspel för att sommaren ska bli komplett. Men vem vet, det är ju två dagar kvar på denna helgen och jag kan tänka mig att det blir något av det imorn kväll! livet leker och jag älskar adam!!!! :D



en jobb vecka är dessutom över och semestern närmar sig lite, 5 veckor kvar :)

det finns så mycket jag ogillar med dig, rent utav hatar, men jag försöker ändå respektera dig. Tänk om du gjorde detsamma och inte var ett sånt as. Jag har tröttnat på att le och vara trevlig för ingenting. Jag är trött på att vara din ständiga sommarjobbare och ta ditt skit. jag blir så jävla arg!!!

My eyes are burning

Det kliar, fan vad det kliar. Speciellt när jag vaknar på morgonen...
Morgonen är den värsta tiden på dygnet, jag är då helt utslagen av trötthet, gräsallergi & kvalsterallergi.. Varför ska allt sånt bli värre på sommaren??

Varenda väderprognos visar strålande sol idag, men än så länge lyser solen med sin frånvaro. Jag hoppas den kommer fram snart, för jag har jordgubbar med mig till frukost! :D

Nemen friends, vad händer!?


RSS 2.0