the crappy-movie-weekend

två kvällar, två riktiga skitfilmer!
jag fattar inte hur man kan få göra så dåliga filmer.

iallafall idag har jag varit i bowlinghallen och tittat på när pappa spelade match :) de vann såklart ;)
eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Sanna :D vi pratade, bakade lite pepparkakor och lagade mat. alltid så roligt att träffa henne :) alltid lika tråkigt när hon åker =/ men snart ses vi igen iallafall :D

ljusstaken är uppe och imorn är det dags :D
jag är så lycklig, får tårar i ögonen :'D (håll käften malin & david)


tänk att det gått ett år redan

bilder från den sista dagen :)





"Johannas" hus :)




Inspirationen till Hogwarts :D






27 november

Fredag.
Det känns lite som att det varit helg hela veckan. Enda dagen jag har jobbat är onsdag och då gick jag hem efter 4 timmar. Ryggen is giving me a hard time. röntgade den igår igen och det är ingen skada på skelettet iallafall, så man får väl vara glad :) om jag inte känner mig bättre i nästa vecka så blir det sjukgymnastik.

Tänkte att jag kunde skriva lite om vad som hände i söndags, så kanske jag slipper berätta hela historien från början så många gånger. & TACK till alla som hör av sig, det betyder verkligen massor <3

Peo skulle skjutsa mig till tåget efter min underbara skottlandresa. När vi har kört i 5 minuter kanske så kommer en stor svart bil i den andra filen och kör rätt in i vår vänstra sida (det var heldragen linje). Vi knuffas in i vägräcket och studsar ut och sen in i det igen. Då löser airbagarna ut och först då börjar jag skrika, det känns som jag är instängd i mig själv för jag hör inget av smällen som blev, hela luften är full med krut och det ryker om bilen. Jag vet inte hur, men jag minns att dörren knappt gick att få upp, men jag är iallafall ute ur bilen och panikar totalt. Två tjejer stannar och hjälper oss (bilen som körde på oss körde iväg.) brandbil och ambulans kommer och nu kommer den stora svarta bilen tillbaka och frågar mig "var det jag som körde på er" och hävdar att han inte märkte något men att hans fru hade hört en liten smäll och velat vända. JÄVLA IDIOT! tro fan att han kände det, det var ju världens smäll!!!! iallafall vi åkte med i ambulansen och fick ligga med nackkrage på akuten. sjukt jobbigt var det, fick så ont i bakhuvudet av att ligga så. blev undersökt ioch röntgad och tillslut kom de fram till att det inte var någon fara med mig. Peo däremot fick en nackfraktur och vi har tur att vi klarade oss så bra!

Ett värdelöst slut på semestern, men jag är så glad att det bara var mina ryggmuskler som tog stryk.

Tog svin-vaccinet igår med. så nervös som jag var och så kändes det ingenting! när sjuksköterskan sa att hon var färdig trodde jag att hon skojjade med mig. Idag är min arm lite öm, men fuck you alla andra biverkningar, jag mår fint :)

everyday is a new experience

Resten av Skottlandresan var kalas :D
Johanna är underbar :)

& jag är mörbultad och har ont.
var med om en krock i söndags.

£1 shops <3

En dag fylld med shopping och gång.
Jag älskar £1 shops :D shoppade massa massa saker idag! Johan trodde aldrig att jag skulle få plats med allt i väskan men jag tvekade aldrig. och jag hade så rätt med, det var mega lätt att få ner allt :) och nu har jag köpt julklappar och presenter som fan :) en sak till mig själv tror jag ;) hehe.

Nu håller vi på och gör oss i ordning för ett litet pub-besök. Det ska bli trevligt, men vi är så trötta så får se hur länge vi orkar ;)

saknar dig adam, massor.

"spolspaken" var svår att hitta....

kanske för att det inte fanns någon!
Men fattar ni hur länge jag letade!? Jag började tro att de inte spola i detta landet.
men så tittade jag upp för att be gud om ett sign, och se så bra det gick.


Friday I'm in love

Paisley, så vackert namn. Så fort jag såg det kände jag kärlek.
so you know :)

Dagen började med frukost bestående av havregrynsgröt och rostat bröd med nutella.
Sen var Johanna barnvakt en stund så jag försökte kommunicera lite med hennes au-pair barn, det gick väl okej :) men när föräldrarna säger något stakar jag mig något fruktansvärt. så pinsamt.. Men de har sagt att jag verkar vara en trevlig tjej :) (well, jag är en trevlig socialt inkompetent tjej, hehe) som sagt jag är ju blyg på svenska, så det blir ju inte direkt bättre på engelska ;)

Vid tolv gick vi ner (eller upp? definitivt upp, sjuka backar!!) till Johans skola och mötte honom och gick och åt på KFC (kan inte stava till det första ordet ;) ... fried Chicken). Sedan gick vi gata upp och gata ner och tittade i massor med affärer. det är onekligen vackert här. Hade velat se det på sommarn! Men jag gillar ändå! :)

imorn blir det mer affärer och gång. det är sjukt nice.
spendera lite tid med bästis är ju inte fel det heller :)

some pictures :) (jag skäms lite för att ta bilder bland allt folk hehe, så turistigt. men jag är ju turist så vafan :D)

lite av en av alla de sjuka backarna. dock så fångas inte hur brant det verkligen är på bild.

Mat. Massa mat. Majs-klubborna var godast :)




I like :D




denna klassiska. Jag var tvungen


hey I made it, I'm the worlds greatest

Typ...
men jag kom fram safe. inga problem alls faktiskt :)
Flygresan var lite bumpy, men den gick bättre än förväntat.
& tåget kom precis när jag kom till tåg stationen. Kan det bli mer perfekt?
Johanna mötte mig där hon lovat och vi har nu ätit McD, paj, pigs and pals och druckit te och kaffe. Snackat en massa, gått en massa, (i Glasgow & Edinburgh) och pratat massor.

Imorgon ska Johanna visa mig Old Town.
Jag kan inte fatta att jag är här, men jag lovar, det är jag.

KRAM

FLY

3,5 timmar till flyget lyfter nu och jag är faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. men det kommer nog ska ni se. när jag är incheckad och Peo lämnat mig, då kommer det. jag gillar ju tyvärr inte att flyga, brukar krama någons hand när vi lyfter, men jag får väl krama armstödet istället. nu när jag skriver det här så blir jag nervös, jag skrämmer nog upp mig själv... men jag vet ju inte vart jag ska sitta, jag vet inte om jag har en speciell plats, det verkar ju inte så iallafall. men det löser sig nog.

train to glasgow. om jag kommer ihåg den meningen ska jag nog allt komma fram till johanna ;)
längtar så tills jag är framme och har hittat henne. då ska det bli roligt det här.
Mittt äventyr.

Malin, ta hand om dig :)
Adam, jag älskar dig :)

Stort tack till Peo & Nina för all hjälp :)


Min syster är så jävla söt

Innan när vi körde till träningen och åkte förbi stationen pekade Malin på några killar och såg jätteledsen ut.

Malin:
Kolla vad oskyldiga dom är...
Jag tittade på henne förundrat och frågande...
Jag: Vad menar du?
Malin: Ja... Där står dom och ska snart åka hem, ovetande om att vi ska träna... Helt oskyldiga är dom.
Jag: Ja och vi ser ju säkert jätteskyldiga ut.
Malin: Ja! Vi har ju träningskläder på oss för fan!
Jag: Det ser som säkert.
Malin: Ja. Jag är så jävla trött. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Jag vill va som de oskyldia pojkarna...

Hon är dum i huvudet...


all my troubles seems so far away.

Jag är så redo för en löprunda nu!
Men Malin är seg... snart är vi iallafall ute i våra ursnygga underställ och laddar inför vårt julbord vi ska ha ikväll.
eller ja, jag får ju inte kalla det för julbord för mamma, så vi säger smörgåsbord, eller buffé :) man kanske får kalla det för buffé för vi har ingen skinka och ingen jansson och inget sånt där riktigt typiskt juligt... hehe, men gott ska det bli :)

jag vet att jag använder ordet jul i varje inlägg. men live with it! hehe. david.... hehe.
pusssssssss

2007


bästa bilden ever :D älskar dig siiiss!

rainman, please stop?

Hur tråkigt är det inte att det är regning toch ruggigt ute? :(
nu borde snön komma, för jag tycker att det borde vara snö till advent :) bara två veckor kvar :D

Sitter hemma hos EllenPellen nu och myser. Vi ska på sexparty ikväll, så det är bara att ladda med extra puder så att det inte syns när jag blir generad ;) hehe. nej, men vi ska köpa varsin svart jättedildo, nat. hehe :) något som vi faktiskt ska göra iallafall är att äta broccoligratäng. mumsi.

ät godis, det är lördag för fan!


KÄRLEK


christmas is all around you

det sjukt svåra mailet är vidarebefodrat och jag här sitter jag i min jul-trosor och jul-t-shirt och väntar på att johanna ska ringa och hjälpa mig att checka in online ;o jag väntar också på julen och på att det ska bli imorn eftermiddag :)

Även fast jag ska åka till Skottland på torsdag så är min längtan bort till värmen så stor! Men jag har lägret i april att se framemot :) och innan dess så ska nog skottland, manskvällen, adam, ullared, advent, december & massa annat ge mig en annan sorts värme.

jag är ledsen att jag bloggar så lite, Ellen.
Men jag känner som du, inget intressant händer ändå att dela med sig av!



Lillasyster <3

Dear Grandpa,

Jag saknar dig.

Jag minns den gången för så många år sedan då det ringde på dörren, jag öppnade och såg din klocka, stängde dörren av chock. Din klocka var allt jag behövde se för att veta att det var du. Jag blev så chockad att jag inte visste vad jag skulle göra, så jag stängde dörren.

Många gånger nu när det ringer på dörren och vi inte väntar oss att någon ska komma så kommer tanken så ofta, hoppas det är morfar! men när jag gläntar på dörren, så är det inte din klocka jag ser. Varenda gång blir jag besviken, även fast jag inte hade någon som helst anledning att tro att det skulle vara du.

Jag önskar att du kommer ner hit till jul, det är min enda riktiga önskar till denna julen. Jag vill att du kommer ner och hjälper mig göra knäck, spelar bingo den 23:e och retas med mig. Jag vill följa med dig på julottan och jag vill åka och hämta dig vid tåget när du kommer med din stora gröna, lätta resväska. Jag önskar att du kunde förstå hur mycket jag behöver dig och hur viktigt det är för mig att faktiskt få träffa dig. 

Jag älskar dig Morfar & jag vill inget hellre än att få väcka dig på julaftonsmorgon med en stor kram.







Spruta eller inte???

emot, jag vill inte få ont, inte dö, inte bli missbildad om 20 år, jag är livrädd för sprutor.

för, jag vill inte få ont, dö, smitta andra.

GAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kan inte bara någon bestämma åt mig?

RSS 2.0